O nama

 
Odjeća d.o.o. formirana je kao udruženje obrtnika daleke 1942. godine u Zagrebu, Ilica 33. Tijekom postojanja udruženje obrtnika formiralo je društveno poduzeće koje je uspješno nastavilo rad. Od 1963. godine proizvodimo isključivo zaštitnu i službenu odjeću te uniforme. Od 1992. godine prelazimo u privatno vlasništvo.

U vrijeme domovinskog rata bili smo jedan od najvećih dobavljača uniformi za MUP RH i MORH. Uprava Društva još se od daleke 1947. godine pa do danas nalazi u Zagrebu, Ilica 33.
U Miljani kod Kumrovca nalazi se proizvodni pogon, a dućan maloprodaje nalazi se u Zagrebu, Ilica 87.

Tijekom više od pola stoljeća postojanja razvili smo i usavršili više od 600 modela zaštitne i službene odjeće. Naša misija je daljnji razvoj postojećih proizvoda i usavršavanje u specifičnim vrstama i programima zaštitne odjeće. To su suvremeni proizvodi od negorivih materijala koji pružaju veći stupanj zaštite, kao i proizvodi od laminiranih materijala (vodo i vjetro nepropusnih), koji pružaju veću udobnost i kvalitetu zaštite.

Novim mogućnostima izbora sve kvalitetnijih proizvoda, sve boljim stupnjem zaštite i udobnosti te podizanjem standarda kvalitete zaštitne i službene odjeće želimo postići veće zadovoljstvo naših kupaca, kako u Hrvatskoj i regiji, tako i Europi i svijetu, gdje su naši proizvodi sve priznatiji i traženiji.

Odjeća d.o.o., kao hrvatski lider u proizvodnji zaštitne te službene odjeće i uniformi, postala je sinonim kvalitete i pouzdanosti, zbog konstantnog unapređivanja kakvoće proizvoda te odgovornog odnosa prema kupcima, naručiteljima, društvenoj zajednici uopće, svojim zaposlenicima te okolišu.

Naši se odnosi unutar same tvrtke temelje na predanom i poštenom radu, ali i na povjerenju, razumijevanju i međusobnom poštivanju zaposlenika, što svakako doprinosi kvalitetnom timskom radu.

Odjeća d.o.o. neprekidno ulaže trud, vrijeme i sredtva u istraživanja novih, kvalitetnijih, pouzdanijih i udobnijih materijala te je u neposrednom kontaktu s krajnjim korisnicima – ljudima čije zdravlje i efikasnost često ovisi upravo o zaštitnoj odjeći. Stoga nastojimo pravovremeno prepoznati potrebe naših krajnjih korisnika, kako bismo našim kupcima ponudili čim kvalitetniji i pouzdaniji proizvod.